Super-Brugsen Sponsorat

STØT DIN LOKALE KLUB

VIK og SuperBrugsen Vinderup, fortsætter sponsoraftalen.

Aftalen går ud på, at SuperBrugsen Vinderup støtter ungdomsarbejdet i VIK med 2% af det beløb, du handler for. (undtagen tobaksvarer, spiritus, tips, lotto, telefoni og oplevelses pakker).

Det du skal gøre, er at vise dit SPONSORKORT med eget medlemsnummer på, få stemplet din bon og samlet dine boner, hver gang du handler i SuperBrugsen Vinderup.

Er du ikke på listen eller har du ikke et kortnummer, så henvend dig til VIK’s formand på enten mail eller telefon.

Følgebrev

Her kan du se, hvordan det fungerer.

Kortnummer

Kan du ikke huske dit kortnummer?

Om os

Vinderup Idrætsklub blev stiftet tilbage i 1928, og hører i dag til Holstebro Kommune. Vinderup IK er repræsenteret af over 200 medlemmer + de frivillige aktører.

Klubben har hold fra ned til U5 og op til senior afdelingen. Alle kan blive medlemmer af klubben og bidrage til at få glæde og fælles fokus på vækst og udvikling af unge og gamle spillere.

Vinderup Idrætsklub
Halvej 2A