Flot fremmøde til sæsonopstarten i VIK.

februar 3, 2020

Flot fremmøde til sæsonopstarten i VIK.
25 spillere mødte op til første træning i det milde vintervejr i Vinderup lørdag dem 25. januar, da VIK kaldte til samling igen for senior herrerne efter vinter pausen.
16 havde meldt afbud, hvilket indikerer, at der er en stor flok senior spillere i VIK i denne sæson, og det er fantastisk i en tid, hvor den ene klub efter den anden lukker ned for senior afdelingen. Vi overvejer derfor også at eftertilmelde et hold i serie 6.
Efter træningen var der 30 til varm suppe og en kold øl i klubhuset og en god snak om den foranstående sæson, hvor bl.a. Daniel Thomsen officielt blev præsente- ret som ny træner/holdleder for serie 4, mens Allan Nielsen og Kim Bøge fortsat varetager førsteholdet i serie 2.
Det blev aftalt at træning i februar og et stykke ind i marts foregår mandag og torsdag kl. 19.00 til 20.30, indtil inden -dørs fodbold slutter. Så trænes der tirsdag og torsdag kl. 19.00.
VIK Formand, Rasmus Visholm Jensen, roste spillerne for deres flotte indsats som dommere til børne- og ungdoms kampene i 2019, både i DBU turneringen, og ikke mindst til Salling Bank CUP, som VIK selv arrangerede og som blev en stor succes. Og endelig roste han at så mange af senior spillerne var trænere for ungdomshold i klubben og påtog sig det vigtige ansvar.
Det skal blive spændende at se hvordan andetholdet klarer sig efter oprykningen til serie 4. Og så har 1. holdet i serie 2 for første gang i over 10 år trukket modstan- dere fra mere sydlige himmelstrøg i og omkring Herning området, men også lokale modstandere i Måbjerg og Mejrup, begge oprykkere fra serie 3, hvilket også bli’r en spændende udfordring for spillerne. Men tilliden er stor til holdet, som nu har haft et par sæsoner i serie 2 til at vænne sig til niveauet og hvor det er blevet til en 4. og 5. plads.
Klubben har fået tilgang af tre dygtige spillere fra Ejsing og et par dygtige VIK spillere, som er vendt tilbage efter en fodbold pause i efteråret. Der er også kommet en ny spiller fra Måbjerg som er flyttet til Vinderup området.
Er der flere som ønsker at spille senior fodbold i Vinderup er de meget velkomne til at møde op til træning, eller ringe til træner Allan Nielsen på tlf. 23301328 og aftale nærmere og høre om klubben.

Følg os

Du kan få alle nyheder med det samme på facebook!

Spisning og foredrag med Nikolaj Jacobsen

Spisning og foredrag med Nikolaj Jacobsen

Håndbold landstræner Nikolaj Jacobsen gæster Vinderup d. 17.11.2021  Kæmpe buffet og efterfølgende foredrag med et af tiden helt store sportstrænere, nemlig vores allesammens håndbold landsholdstræner - Nikolaj Jakobsen. Nikolaj Jakobsen har formået at føre landets...

Cykelrally tid

Cykelrally tid

Hej alle sammen Så er det tid til at begynde indsamlingen af sponsorer til vores store cykelrally dag ved Superbrugsens p-plads. Dato: Fredag d. 27/8 - fra kl. 14.30. - programmet kommer længere nede  Der vil blive opstillet telt, hvor der sælges sodavand, øl, vin og...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til General forsamling i Vinderup Idrætsklub. Tid: 26. januar 2021 - kl 19.00 i Klubhuset.  Dagsorden jfv. vedtægter: Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse og drøftelse...