Salling Bank Cup

Salling Bank Cup 2020 er fastsat til lørdag d. 12. september – uge 37.

Efter en helt fantastisk start på vores udendørs fodbold cup med mere end 600 deltagere i 2019 – er vi i Vinderup IK klar på endnu et cup.

Denne gang bygger vi videre på alt det, som fungere helt perfekt i 2019 og tilpasse lidt efter forslag fra flere af sidste års deltagere.

I årets Salling Bank Cup, vil der blive lavet lidt om på præmierne og overrækkelse i forbindelse med dem. Der vil bland andet blive taget billeder af alle hold på skammelen til senere download hvis det skulle ønskes.

Vi erfarede, at vi manglede handels- og toilet muligheder på de yderste baner, der vil vi råde bod på i år. Der vil være mulighed for at købe både mad, slik, vand samt sodavand ved de baner som ligger længst fra klubhuset.

Salling Bank Cup, vil i år også byde velkommen til A-hold. Der vil blive forsøgt, så meget som muligt, at der spilles i den række man er tilmeldt. Dog kan der forekommer nogle A-hold som skal spille mod B-hold og C-hold som skal spille imod B-hold. Denne inddeling kommer til at bero på antal tilmeldte hold i hver række.

Følg med på vores hjemmeside for flere løbende opdateringer og på DGI for mere info vedr. Salling Bank Cup 2020.

Om os

Vinderup Idrætsklub blev stiftet tilbage i 1928, og hører i dag til Holstebro Kommune. Vinderup IK er repræsenteret af over 200 medlemmer + de frivillige aktører.

Klubben har hold fra ned til U5 og op til senior afdelingen. Alle kan blive medlemmer af klubben og bidrage til at få glæde og fælles fokus på vækst og udvikling af unge og gamle spillere.

Vinderup Idrætsklub
Halvej 2A